Onze Spraakmakers is vandaag architectuurkenner Bob Witman. Met hem en Bram Büscher, van de Universiteit Wageningen, praten we over het platteland en de grote tentoonstelling van de Nederlandse architect Rem Koolhaas in het Guggenheim Museum in New York.

Aanstaande donderdag opent die tentoonstelling van de Nederlandse architect Rem Koolhaas in het Guggenheim Museum. De tentoonstelling ‘Countryside: Future of the World’ gaat over die 98% procent van de wereld die niet stedelijk is, het zogenaamde platteland. Hoe verloopt de modernisering in dat rurale gebied? En hoe wenselijk of noodzakelijk is dat? 

Lees het artikel hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s